PhotoshopWorld


 
AcasaAcasa  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Distribuiţi
 

 Model sexy cu baloane stralucitoare

In jos 
AutorMesaj
NeamtZu
Fondator
Fondator
NeamtZu

Posts : 56
Join date : 26/03/2010

Model sexy cu baloane stralucitoare Empty
MesajSubiect: Model sexy cu baloane stralucitoare   Model sexy cu baloane stralucitoare Icon_minitimeSam Mar 27, 2010 9:53 am

Creati un document nou cu marimea de 500×708 pixeli.Umpleti fundalul cu #000000.Creati un layer nou si numiti-l Red Dot.Setati culoarea foregroundului la #E65943.Selectati Brush Tool si alegeti o pensula moale rotunda.Setati marimea la 650px si creati o bulina mare ca cea de mai jos.
Model sexy cu baloane stralucitoare 1
Creati un layer nou si numiti-l Green Dot.Setati culoarea foregroundului la #7cc0a5 si repetati acelas pas de mai sus.Setati Blend Mode pentru ambele layere la Screen.
Model sexy cu baloane stralucitoare 2
Downloadati poza cu Jessica Alba de aici : http://www.talkingdesktop.com/fantastic%20four%20jessica%20alba.htm .Stergeti fundalul si mutati-o pe Jessica in documentul cu bulinele.Numiti acest layer Model Original.Mergeti la Image > Adjustments > Desaturate .Apoi mergeti la Edit > Free Transform pentru a redimensiona si pozitiona imaginea la fel ca cea de mai jos.
Model sexy cu baloane stralucitoare 3
Duplicati layerul Model Original.Selectati layerul duplicat si mergeti la Filter > Blur > Gaussian Blur.Setati radius la 3px .Setati Blend Mode pentru acest layer la Screen.
Model sexy cu baloane stralucitoare 4
Creati un folder nou si numiti-l Model.Mutati layerul Model Original si layerul pe care ati aplicat blurul intr-un folder.Selectati folderul si creati un layer mask.Cu foregroundul #000000 si opacity la 50%, colorati in layer mask in jurul Jessicai.La fel ca in poza de mai jos.
Model sexy cu baloane stralucitoare 5
Creati un layer deasupra folderului si numiti-l Light Green Dot.Setati culoarea foregroundului ka /39bc152.Selectati Brush tool cu marimea de 650px si colorati o pata imensa in partea stanga de sus a pozei.Faceti acelas lucru pentru alta pata in partea dreapta de joc cu #1E088C.
Model sexy cu baloane stralucitoare 6
Setati Blend Mode pentru aceste doua pete la Overlay.
Model sexy cu baloane stralucitoare 7
Creati un document nou cu marimea de 500×500 pixeli.Umpleti fundalul cu #000000.Creati un layer nou si folosind Elliptical Marquee Tool creati o selectie circulara mica in jur de 130×130 pixeli si umpleti-o cu #FFFFFF.Selectati Eraser Tool si alegeti Soft Round 100 pixeli.Dati click stanga de cateva ori in centru cercului alb care l-ati creati mai inainte pentru a avea ceva asemanator cu poza de mai jos.
Model sexy cu baloane stralucitoare 8
Dati dublu click pentr Layerul cu fundalul pentru al converti intr-un layer normal.Ascundeti layerul cu fundalul negru.Selectati layerul cu cercul alb si mergeti la Image > Adjustments > Invert.Cercul vostru este acum negru.Creati o selectie dreptunghiulara in jurul cercului negru si mergeti la Edit > Define Brush Preset.Acesta fa crea o noua pensula in lista cu pensule.
Model sexy cu baloane stralucitoare 9
Selectati pensula care tocmai ati creat-o.Deschideti Brush Palette si bifati Shape Dynamics and Scattering.Introduceti aceleasi setari ca cele din poza de mai jos.Creati un layer nou sub folderul cu Jessica.Setati foreground la #FFFFFF si colorati baloanele.
Model sexy cu baloane stralucitoare 10
Creati un document nou cu marimea de 500×500 pixeli.Umpleti fundalul cu #000000.Creati un layer nou di folosind Elliptical Marquee Tool, creati o selectie circulara mica..in jur de 280×280 pixeli si umpleti-o cu #FFFFFF.Selectati Eraser Tool si alegeti Soft Round 250 pixel.Dati click stanga de cateva ori in centru cercului alb care l-ati creat mai inainte pentru a avea ceva asemanator cu poza de mai jos.
Model sexy cu baloane stralucitoare 11
Dati dublu click pe layerul cu fundalul si convertiti-l intru-un layer normal.Ascundeti layerul cu fundalul.Selectati layerul cu cercul alb si mergeti la Image > Adjustments > Invert.Cercul vostru se va face negru.Creati o selectie dreptunghiulara in jurul cercului negru si mergeti la Edit > Define Brush Preset.Acesta va crea o noua pensula in lista cu pensule.
Model sexy cu baloane stralucitoare 12
Creati un layer nou deasupra folderului cu Jessica.Selectati noua pensula pe care ati creat-o si aplicati aceleasi setari pentru Brush Pallete ca la prima pensula care ati creat-o mai sus.Colorati baloanele.Dati click dreapta pe acest layer si alegeti Blending Mode Options.Bifati Gradient Overlay si selectati Spectrum.Lasati restul setarilor asa cum sunt.
Model sexy cu baloane stralucitoare 13
Creati un document nou cu marimea de 500×500 pixeli.Creati un layer nou.Setati culoarea foregroundului la #FFFFFF.Folosind Pencil Tool cu marimea de 1px, creati o linie verticala dreapta.Selectati Eraser Tool si alegeti Soft Round 300 pixel.Dati cu eraser tool peste varful de sus si cel de jos al liniei pentru a crea efectul de fade off.Creati un layer nou.Selectati Brush Tool, alegeti Soft Round 100 pixels.Setati Opacity la 50% si colorati de-a lungul liniei care ati creat-o.Stergeti jumate din culoarea aplicata.Folosind Eraser tool faceti-o sa arate ca cea de mai jos.Aplicati functia Merge pentru aceste 2 layere pentru a le uni.
Model sexy cu baloane stralucitoare 15
Mutati liniile pe care le-ati creati in documentul in care lucrati.Duplicati layerul cu linia de cateva ori si pozitionati-le ca in poza de mai jos.Downloadati aceasta pensula http://paulw.deviantart.com/art/10-Scan-Line-Brushes-90227593 si creati cateva linii in spatele modelului.
Model sexy cu baloane stralucitoare 16
Downloadati pensulele abstracte de aici : http://rubina119.deviantart.com/art/Abstract-Brushes-Vol-4-82577491 .Setati foreground la #FFFFFF.Instalati pensulele downloadate si alegeti Abstract Brushes 1.Creati un layer nou si creati linii abstracte in jurul Jessicai.Dati click dreapta pe layer si alegeti Blending Options.Bifati Outer Glow si lasati setarile asa cum sunt.Folositi Eraser Tool pentru a sterget cateva liinii care acopera fata Jessicai si mainile.
Model sexy cu baloane stralucitoare 17
Creati un layer nou si numiti-l Dust si umpleti-l cu #000000.Mergeti la Filter > Noise > Add Noise.Setati Amount la 30%, Distribution la Uniform si bifati Monochromatic.Mergeti la Image > Adjustments > Levels.Folositi setarile din poza de mai jos.
Model sexy cu baloane stralucitoare 18
Rearanjati layerul numit Dust daca e nevoie.Folositi Eraser Tool si stergeti cateva zone pe care nu le vreti…Si acum ati terminat.
Model sexy cu baloane stralucitoare 19
Puteti sa va jucati cu niste actiuni pentru Photoshop pentru a crea diferite efecte ca cea din poza de mai jos.
Sus In jos
http://psworld.forumotion.com
 
Model sexy cu baloane stralucitoare
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Bayangkan klu model Yamaha macam ni??
» model evo 250 terbaru???
» Hot Toys, 1/6th scale batmobile tumbler.
» 1/4 Hulk Diorama (Full Size) Never Done Before (coming Soon)
» Yo, help me out about Dragon Ball figures?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
PhotoshopWorld :: Photoshop Zone :: Tutorials :: Tutoriale Avansati-
Mergi direct la: